Põlva liiklusest tõukerataste maailmameistrivõistluste ajal

14.-17. juulini toimuvad Põlvas tõukerataste maailmameistrivõistlused. Põlva staadionil ja linnatänavail võtavad maailma parimad tõukeratturid üksteiselt mõõtu sprindis, teatesõidus, kriteeriumis ja maratonis.

Võistlused algavad reedel linnastaadionil toimuva sprindidistantsiga. Nädalavahetuseks kolivad mõõduvõtud aga linnatänavatele, mistõttu on ajutiselt linna mitmes paigas tavapärane liiklus häiritud.

Laupäeval, 16. juulil  on ajavahemikul 10.45-14.00 liiklus häiritud Maarja, Oja, Võru, Metsa, Piiri, Mäe ja Kesk tänaval, õhtupoolikul kell 16.15-17.30 aga Maarja, Oja, Võru ja Kesk tänaval.

Sel ajal suletakse liiklusele täiesti Võru tänava lõik Kesk tänavast politseimajani, mujal jääb kasutusse üks sõidusuund.

Tähelepanu turu külastajad! Laupäeval saab turule alates kella 10.45st ainult jalgsi. Sel ajavahemikul turule autoga ei pääse. Jalakäijatele on läbipääs tagatud.

LIIKLUSSKEEM 16.07.2022

Pühapäeval, 17. juulil seab maraton teatavaid liikluspiiranguid Maarja, Oja, Võru, Kesk, Käisi ja Jaama tänavatele ning Adra teele, Mammaste teele, Keldrikaela teele ja Ratta teele ajavahemikul 9.45-14.00. Nimetatud tänavatel jääb liiklusele avatuks ainult üks sõidusuund.

LIIKLUSSKEEM 17.07.2022

Palun olge nädalavahetusel Põlva linnas liigeldes tähelepanelikud ja jälgige ajutisi liiklusmärke või reguleerija märguandeid.

Eesti Tõukerattaliit ning kõik võistlejad ootavad raja äärde toredaid kaasaelajaid, kes rasketel hetkedel sportlastele toeks oleksid.

Samuti on kõik oodatud laupäeval, 16. juulil kell 20.00 Põlva keskväljakul algavale pidulikule auhinnatseremooniale, kus medalite kaela riputamist kroonib ehedalt põlvamaine soo-rock ansambel Winny Puhh, lisaks loositakse välja tõukeratas Kickbike Race Max 28.