Põlvamaal muutub bussitransport tasuliseks alates 01.04.2024

Põlva maakonnaliinidel hakkavad 01.04.2024 kehtima järgmised piletihinnad:

• Üksikpileti hind on 2 €, kui pilet ostetakse bussis sularaha eest või pangakaardiga tasudes. Üksikpilet kehtib ühel sõidul ja ümberistumist ei võimalda.

• E-pileti hind on 1.50 € ja seda piletit saab osta bussist ainult ühiskaardile, millele on eelnevalt laetud raha. E-pilet kehtib esimest valideerimise hetkest 1,5 tunni jooksul, mis annab õiguse 1,5 tunni jooksul sama piletiga sõitu jätkata järgmiste maakonnaliinidega, millega saab sõita liini lõpuni. Ümberistumisel on pilet kehtiv, kui uus valideerimine toimub 90 minuti jooksul. Kui 90 minutit saab täis sõidu ajal, saab ikka sõita liini lõpuni.

• 24 tunni pileti hind on 4.50 € ja selle pileti saab osta ühiskaardile veebist (pilet.ee) või Põlva postkontorist. Bussi sisenedes tuleb sõiduõiguse saamiseks ühiskaart valideerida ning 24 tunni arvestus algab esimest valideerimisest.

• 30 päeva pileti hind on 25 € ja pileti saab osta ühiskaardile veebist (pilet.ee) või Põlva postkontorist. Bussi sisenedes tuleb ühiskaart igal sõidul valideerida.

Pileti ostmine
-Üksikpiletit saab osta bussijuhilt.
-Ühiskaarti on võimalik soetada nii bussijuhilt kui Põlva- ja Võru postkontoritest.
-Internetis on võimalik osta e-pileteid  ja laadida raha Ühiskaardile.
-Ühiskaardile saab raha laadida ka bussijuhi juures summades 5, 10, 15, 20€.
-Ühiskaarti on võimalik isikustada lehel pilet.ee/ühiskaart

Isikud, kellel on vanusepõhine tasuta sõiduõigus (kuni 19-aastased ja alates 63-aastased), peavad oma Ühiskaardi ainult isikustama ning vanusepõhine sõidusoodustus rakendub Ühiskaardil automaatselt ega vaja täiendavaid toiminguid.

Rohkem infot vaata Kagu Ühistranspordikeskuse veebilehelt