Nutitee toimimisest

Möödunud aasta lõpus Põlva kesklinna paigaldatud nutitee üksikutel ülekäiguradadel on aeg-ajalt esinenud tõrkeid, mis on linnaelanike seas tekitanud küsimusi ning arutelusid. Nutitee paigaldajaga on probleemikohad üle vaadatud ja tõrgete eemaldamisega tegeletakse jooksvalt.
 
❄️Viimastel päevadel on nutitee toimimist mõjutanud Lõuna-Eestit tabanud äärmuslik jäävihm, mis on osaliselt tekitanud paksu jääkihi nutitee kaameratele. Kaamerad puhastatakse jääst kolmapäeva jooksul.
Nutitee on kompleksne tehnoloogiline lahendus, mis on loodud esmakordselt just Põlva linna jaoks ning varasemalt reaalses linnakeskkonnas kasutatud ei ole. Seetõttu võib nutiteel aeg-ajalt esineda ootamatuid olukordi süsteemi töös, mida nö labori tingimustes varasemalt tuvastada polnud võimalik. Selliste ettenägematute olukordade lahendamiseks ning nutitee töökindluse ja stabiilsuse tagamiseks teevad insenerid pidevalt tööd.
 
Väga oluline osa tehnilise lahenduse täiustamise juures on kasutajatelt tagasiside kogumine, mistõttu on lähiajal lisandumas mugav lahendus tagasiside andmiseks nutitee tõrgete kohta veebiaadressile: 👉 https://nutitee.bercman.com/nutitee-public