Põlva Kooli direktoriks valiti Janek Riives

Janek Riivesel on pikaajaline juhtimiskogemus riigiasutuses. Tal on magistrikraad õigusteadustes ning töökogemus Tartu vanglas osakonnajuhataja ja direktori asetäitjana. Riives on osalenud õppevara koostamisel ning tegutsenud ka koolitajana, on aktiivne kaitseliitlane ja Kaitseliidu Tartu maleva juhatuse liige. Oma sõnul väärtustab inimestes inimlikkust, kohusetunnet ning kompetentsust.

Janek Riives: „Minu senine  töö on andnud mulle väärtuslikke teadmisi nii organisatsiooni kui personali juhtimisest ja eelarve koostamisest. Olen juhtinud meeskondi, kes on pühendunud positiivsete muutuste loomisele. Minu juriidiline haridus ja kogemused on andnud mulle tugeva aluse õiguslike protsesside mõistmiseks ja õigluse edendamiseks. Usun, et need oskused on ülekantavad ja kasulikud ka hariduskeskkonnas, et luua õpetajaid ja õpilaste arengut toetav töö- ja õpikeskkond."

Põlva Kooli juhi ametikoha konkursil osales 16 kandidaati. Komisjoni kuulusid Põlva vallavalitsuse ja vallavolikogu ning Põlva Gümnaasiumi esindajad.

Janek Riives alustab Põlva Kooli direktorina tööd 1. juulil 2024.